SUDBINE

Žene iz javnog života i razvodi: Svetlana Kitić ima pet brakova iza sebe, Nataša Bekvalac tri

Svetlana Kitić. Agencije

Avaz.ba / Blic.rs

3.11.2019

Mnoge javne ličnosti na estradnoj sceni i po nekoliko puta su se udavale i razvodile. Jedna od njih je slavna rukometašica Svetlana Kitić, koja se udavala i razvodila čak pet puta.

Pop diva Nataša Bekvalac razvela se tri puta, a od posljednjeg supruga Luke Lazukića sudskim putem se razišla prije samo dvije sedmice, iako nisu zajedno od aprila prošle godine.

Nataša Bekvalac. Agencije

Nataša je svojevremeno okrivila pritisak društva za njene ljubavne neuspjehe, a nedavno je i potpuno promijenila stav kada je sklapanje braka u pitanju, te sada tvrdi da je on prevaziđen, prenosi Blic.rs.

- Željela sam da budem po mjeri društva i za sve moje neuspjehe krivo je društvo. Više se neću udavati, to nije stvar odluke, već promjena stava o tome. Brak je potpuno besmislen! - rekla je Nataša jednom prilikom za domaće medije. 

Nataši se nedavno pridružila i kolegica Kaja Ostojić, a sreću u trećoj bračnoj zajednici pokušali su naći i mnogi drugi, poput Zorice Brunclik.

Kaja Ostojić

Pjevačica se sa 19 godina udala za Nikolu Dragojlovića, s kojim ima kćerku Nikolinu. Uprkos tome, par se veoma brzo rastao, a Kaja se 2010. udala za košarkaša Uroša Duvnjaka.

Kaja Ostojić. Agencije

Ni taj brak nije potrajao, a Kaja se ubrzo nakon toga snašla i udala za DJ-a Juniora Jacka, od kojeg se nedavno rastala.

Verica Rakočević

Tri puta se udavala i kreatorica, a prvi brak bio je s pilotom Boranom Karamanom, s kojim ima kćerku Elenu. 

Poslije razvoda, udala se za Zorana Rakočevića, s kojim je dobila kćerku Milenu i sina Miodraga, a trenutno je u bračnoj zajednici s kompozitorom Veljkom Kuzmančevićem, koji je od nje mlađi tri i po decenije.

Zorica Brunclik

S nepunih 18 godina vanbračno je dobila kćerku Mariju, jer se otac djeteta nije htio oženiti njome. Prije braka s Miroljubom Aranđelovićem Kemišem, pjevačica je bila u nekoliko bračnih zajednica.

Zorica Brunclik. Agencije

Prvi muž bio joj je harmonikaš Zoran Tutić. U braku sa Zoranom dobila je sina Đorđa Tutića. Ovaj brak brzo se završio, pa je Brunclik sreću potražila u drugom harmonikašu, Ljubi Kešelju, kojem je rodila kćerku Miljanu.

Poslije razvoda, sreću je napokon pronašla u harmonikašu Kemišu, za koga se udala 1985. godine i dobili su kćerku Zlatu.

Svetlana Ceca Kitić

Od prvog supruga, fudbalera Blaža Sliškovića, razvela se nakon četiri mjeseca braka, kada je imala 19 godina. Drugi put se udala za kolegu Dragana Dašića, s kojim ima sina Nikolu. Nakon četiri godine se razvela.


Svetlana Kitić. Agencije

Ceci nije pomogla ni treća sreća, pa se i od sportskog menadžera Gorana Bogunovića, s kojim ima kćerku Maru, rastala poslije kraćeg vremena. 

Četvrti rukometašicin suprug bio je Zoran Kovačević Koča, koji je ubijen na kućnom pragu dvije sedmice po rođenju njihove kćerke Aleksandre.

Posljednji brak, s pravnikom Milanom Magićem, okončala je zbog loše komunikacije 2014. godine.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.