BILI SU SLAVNI PAR

Novi skandal potresa Holivud: Anđelina Đoli gubi starateljstvo nad djecom

I dalje nastoji da ima ulogu primarnog roditelja

Bred Pit i Anđelina Đoli. Arhiv

J. A. / Avaz.ba

3.11.2019

Glumica Anđelina Đoli (Angelina Jolie) i dalje se trudi zadržati primarno starateljstvo nad svojom djecom s Bred Pitom (Brad Pitt), iako on traži da podjednako budu uključeni u životu nasljednika.

Strani mediji sada navode da će glumica najvjerovatnije izgubiti ovu bitku. Prošle su tri godine otkada je glumica podnijela zahtjev za razvod od Pita, a oni još uvijek nisu zaključili sporazum o podijeli starateljstva nad petoro maloljetne djece.

Djeca žive s majkom od razvoda, a iako je Brad sve više vremena s njima, Anđelina i dalje nastoji da ima ulogu primarnog roditelja.

- Vrlo je malo vjerovatno da će Anđelina zadržati primarno starateljstvo. Sud nema dokaze da je Bred nekako nepodoban roditelj, ne postoje dokazi o zlostavljanju djece ili droge i alkohola od strane Breda, tako da je malo vjerovatno da sudija neće dodijeliti zajedničko starateljstvo. Anđelina je veoma nerazumna. Bred je dobar otac, brine o svojoj djeci - izjavio je kalifornijski advokat za porodično pravo Dejvid Pisara (David).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.