INSTAGRAM

Srbijansku influenserku ismijali zbog fotke pune brendova: Sirotinjski kompleks

Vaši zlonamjerni komentari stvarno mogu povrijediti nekog

E. Ma. / Avaz.ba

4.11.2019

Dara Kolić - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz

Srbijanska influencerku Dara Kolić postala je hit na društvenim mrežama nakon što je objavila fotografiju na kojoj je tagirala sve što nosi na sebi, kao i lokaciju na kojoj se nalazi.

Dara je objavila na Instagramu fotografiju iz restorana pa na svoju glavu stavila tag _dalinda, što je naziv njenog korisničkog profila na Instagramu, zatim je na ogrlicu stavila oznaku Swarovski pa na sat Michael Kors. Potom je haljinu tagirala kao Zaru, a narukvicu označila kao Pandorinu.

Na stolnjak je dodala tag restorana u kojem se našla, a tagirala je čak i sat svog partnera kojemu se na slici vidi jedino ruka i Tommy Hilfiger sat.

- Sirotinjski kompleks starter pack - bio je neki od duhovitih komentara na Instagramu. 

Dara je nakon svega fotografiju izbrisala pa se oglasila. 

- Društvene mreže su opasna stvar i vaši zlonamjerni komentari stvarno mogu povrijediti nekog. Ako vam se ne sviđa nečiji sadržaj ne morate ga pratiti, niko vas ne tjera na to. Što ja uopće ovo pišem - zapitala se Kolić.

Ona se izvinila i zbog "nepotrebne dramw".

- Neće je više biti, osjećala sam potrebu da nešto kažem. Sad se odjavljujem - dodala je Kolić nakon čega je objavila i screenshot poruka podrške koje dobiva u inbox.


Dara Kolić. Instagram

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.