NOVA LJUBAV NA POMOLU

Kajli Džener opet ljubi, i to repera Drejka

Sve ovo dodatno se pojačalo nakon što je ova zavodnica prošle sedmice bila jedna od zvanica za 33. rođendan slavnog repera, kojeg je slavio u Los Anđelesu

L. K. P. / Avaz.ba

7.11.2019

Nova ljubavna avantura Kajli Džener. Agencije

Samo mjesec nakon što je okončala vezu s ocem svog djeteta Trevisom Skotom (Travis Scott), Kajli Džener (Kylie Jenner) krenula je dalje. Sve su glasnija šuškanja da se u posljednje vrijeme sve češće može vidjeti u društvu repera Drejka (Drake), kao i da je njihovo prijateljstvo preraslo u ljubav.

- On i Kajli u posljednje vrijeme provode puno vremena zajedno. Već su godinama prijatelji, a i Drejk je vrlo blizak s cijelom porodicom - otkrio je jedan izvor.

Sve ovo dodatno se pojačalo nakon što je Džener prošle sedmice bila jedna od zvanica za 33. rođendan slavnog repera koji je slavio u Los Anđelesu, a potom je viđena i na njegovom partiju povodom Noći vještica organiziranom u Zapadnom Holivudu.

S bivšim partnerom, 28-godišnjim reperom Skotom Trevisom provela je dvije godine, a u vezi su dobili i danas jednogodišnju Stormi. S druge strane, Drejk je slobodan već mjesecima, dok iz veze s bivšom porno-glumicom Sofi Bruso (Sophie Brussaux) ima dvogodišnjeg sina Adonisa.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.