INSTAGRAM

Najbolju prijateljicu Megan Markl napali zbog seksi fotografije

Uzvratila internetskim trolovima

Džesika Mulroni: U centru pažnje. Instagram

J. A. / Avaz.ba

7.11.2019

Džesika Mulroni (Jessica Mulroney), najbolja prijateljica britanske vojvotkinje Megan Markl (Meghan Markle), uzvratila je internetskim trolovima koji su je na društvenim mrežama napali zbog objavljene fotografije u kupaćem kostimu.

Naime, 39-godišnja stilistica koja se brine o izgledu slavnih osoba objavila je na svom profilu na Instagramu fotografiju s odmora na Kajmanskom otoku na kojoj pozira u jednodijelnom, izrezanom kupaćem kostimu. No, neki od njenih 339 hiljada pratilaca zaključili su da promovira nerealnu sliku ljepote prosječnih žena.

Džesika je u vrlo kratkom roku odgovorila na kritike i na duhovit način poručila da bi se na plaži trebale nositi samo bunde. 

Da sebi zabilježim, nikad više nemoj objavljivati vlastitu fotografiju u kupaćem kostimu. Na plažu nosi samo bundu. Očito je fotografija u kupaćem kostimu uvredljiva za moju karijeru, neke pratioce i djecu. No, pogodite šta... Baš me briga. Hvala mojim snažnim pratiocima koji me shvataju - napisala je ova majka troje djece uz svoju objavu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.