AKTUELNO Nakon jučerašnjih burnih dešavanja

Ćetković pojasnio šta se desilo u Nevesinju: Tražili su da u programu budu neki transparenti, podržao sam reditelja

Ja sam podržao umjetnost i s dragim Nevesinjcima, koji me zovu kumom, nastavio druženje u tom divnom hercegovačkom mjestu

E. Ma. / Avaz.ba
09.11.2019 20:14

Vojin Ćetković

Foto: Agencije

Svaki put u Nevesinje dolazim s posebnim osjećanjem, izjavio je srbijanski glumac Vojin Ćetković nakon burnih dešavanja na proslavi Dana Nevesinja.

- U Domu kulture, koji nosi ime vrhunskog umjetnika, mog kuma i prijatelja Nebojše Glogovca, igrali smo dvije predstave Dejan Lutkić, Nebojša Ilić i ja u maju i bilo je veličanstveno. Sala je bila prepuna divnih ljudi koji su prilazili i govorili “naš ste kum”. Sa radošću sam na Mitrovdan ponovo došao u Nevesinje da govorim poeziju povodom Dana opštine. Rekli su mi da treba da postanem i nevesinjski kum - objašnjava Ćetković za Srpskainfo.

Dodaje kako je prihvatio umjetnički koncept reditelja Aleksandra Pejakovića.

- Međutim, kada sam saznao da se reditelj povlači, jer u umjetničkom dijelu programa moraju da budu i nekakvi transparenti, odlučio sam da ga podržim i da ne nastupam. Nisam ni vidio te natpise, a kamoli tražio da se skinu. Nikakav incident se nije desio u Nevesinju. Ja sam podržao umjetnost i s dragim Nevesinjcima, koji me zovu kumom, nastavio druženje u tom divnom hercegovačkom mjestu - rekao je Ćetković.

Komentari

NA VRH