TENZIJE NA DVORU

Kraljicu Elizabetu opet iznervirala Megan Markl

Mali princ Arči neće provesti Božić s porodicom

Kraljica Elizabeta: Iznervirala je odluka Harija i Megan. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

13.11.2019

Ovih dana na kraljevskom se dvoru događa prava drama. Prije dva mjeseca počele su priče da se princ Hari (Harry) i Megan Markl (Meghan Markle) planiraju potpuno udaljiti od kraljevske porodice i započeti novi život u Americi. Posljednja odluka čuvenog para dodatno je potkrijepila izjave izvora koje su bile u medijima.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, prema pisanju "Daily Maila", obavijestili su kraljicu Elizabetu (Elizabeth) da njihov sin Arči (Archie) neće provesti Božić s kraljevskom porodicom. Hari i Megan još nisu odlučili šta će raditi za taj blagdan, ali ga planiraju provesti što dalje od ostalih članova dvora.


Princ Hari i Megan Markl sa sinom Arčijem. Agencije

Ova odluka dodatno je podgrijala tenzije na dvoru, jer je nedavno princ Hari izjavio da su on i njegov brat odlučili krenuti drugačijim putevima.

Autor knjige "Harry nad Meghan In Their Own Worlds" Fil Dampijer (Phil Dampier) rekao je za "Daily Mail" da ne bi bilo čudno da je par odlučio blagdan provesti s porodicom Megan Markl.

- To bi bilo razumljivo, ali to ovdje nije slučaj. Oni samo žele biti što dalje od kraljevske porodice. Naravno, Megan drži distancu u odnosu na ostale članove kraljevske porodice, i u odnosu na svoju porodicu. Sve porodice imaju probleme, ali bar u očima javnosti ih srede za Božić, što se ovdje neće dogoditi - rekao je Dampijer.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.