BIVŠA DJEVOJKA

Čola se zabavljao s poznatom glumicom: Pjevač joj je posvetio svoj veliki hit

Bio je san mnogih žena

Čolić: Sretno oženjen Aleksandrom već skoro 2 decenije. Avaz

Avaz.ba

14.11.2019

Pjevač Zdravko Čolić je sretno oženjen Aleksandrom već skoro 2 decenije, a njegova supruga se rijetko pojavljuje u javnosti i ne daje izjave za medije.

Ljubavni život najvećeg zavodnika na Balkanu prije braka s Aleksandrom bio je zaista buran, a prema riječima mnogih koji su se u doba najveće slave družili s njim, žene su se Čoli doslovno bacale pod noge, provaljivale mu se u hotelske sobe, a grudnjake koji su mu doletjeli na koncertima odavno je prestao da broji.

Čola je medijima otkrio kako je izgubio nevinost, ali o prvoj ljubavi, glumici Jasni Orneli Bery rijetko je govorio. Ipak, detalje njihovog odnosa otkrila je ona i ispričala da su se vrlo mladi zaljubili u Sarajevu.

- Uvijek će biti dio mog srca rezerviran za njega - rekla je Jasna u jednoj emisiji.

Jasna Ornela Bery: Čola je fascinantna ličnost. Screenshot

Ona je u vrijeme kada se zabavljala s Čolom bila jedna od najljepših sarajevskih djevojaka, a publika širom regiona danas je zna kao zvijezdu filmova "Na putu", "Grbavica", "Nafaka", ali i "U zemlji krvi i meda" koji je režirala Anđelina Đoli (Angelina Jolie).

- Prvi put nakon rata sreli smo se u Beogradu, bio je to jako dirljiv susret koji nikad neću zaboraviti. On je fascinantna ličnost i svoju harizmu uspješno održava i danas. Prije svega je dobar čovjek. Čola mi je posvetio pjesmu "Noć mi te duguje", koju je sam napisao - rekla je Jasna.

Kazala je da između njih vlada poseban odnos.

- Ne mogu reći da smo se mi zabavljali ili bili u vezi. To je poseban odnos, koji i danas traje. To je i dalje ljubav koju ne možete pomilovati i držati za ruku. Zdravko će ostati uvijek svačiji i ničiji - kaže njegova bivša ljubav, koja i dalje gaji snažne emocije prema popularnom pjevaču, prenosi Alo.rs.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.