JET SET

Hilari Klinton dala podršku Megan Markl: Želim je zagrliti

Stala u zaštitu vojvotkinje od Saseksa

Megan Markl: U centru pažnje britanske javnosti. Arhiv

J. A. / Avaz.ba

14.11.2019

Bivša američka državna sekretarka i predsjednička kandidatkinja Hilari Klinton (Hillary Clinton) izjavila je da bi rado zagrlila Megan Markl (Meghan Markle) i utješila je zbog rasističkog i seksističkog tretmana koji ima u javnosti.

U jednom intervjuu Hilari je naglasila kako je ophođenje javnosti prema Megan protekle tri godine bilo pogrešno. Vojvotkinja od Saseksa se u posljednje vrijeme suočila s velikom pažnjom javnosti, dok je njen suprug Hari (Harry) izjavio da se protiv njegove žene vodi tabloidna kampanja. 

Par je pokrenuo i tužbu protiv nekoliko medija u Velikoj Britaniji.

Kada pogledate unazad, kada je objavljena njihova vjeridba, rasa je bila glavna tema. A sama pomisao da su neki glavni mediji dopustili da se to štampa i da bude objavljeno je strašno i pogrešno - izjavila je Hilari Klinton.

Potom je stala u zaštitu vojvotkinje od Saseksa.

- Ona je sama postigla uspjeh. A onda se zaljubila u njega i on u nju i to bi trebalo proslaviti jer je to istinska ljubavna priča. Samo ih pogledajte pa ćete vidjeti to. Osjećam se kao majka koja želi zagrliti svoje dijete. O, Bože, samo želim da je zagrlim! Želim da joj poručim da izdrži, da ne dozvoli da je negativci unište. Nastavi da radiš ono što misliš da je ispravno - poručila je Hilari.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.