SASVIM ISKRENO

Zorannah za "Avaz" prvi put o vezi s Ognjenom Vranješom

Neke stvari i ne vrijedi demantirati. Od kada je ta priča izašla, nigdje nisam to demantirala niti bilo šta, jer smatram da je svakog čuda tri dana dosta, kazala je Zorannah

Piše: N. Aj. / Avaz.ba

14.11.2019

Zorana Jovanović Zorannah. Instagram

Srbijansku influensericu Zoranu Jovanović Zorannah mediji često povezuju s poznatim muškarcima.

Jedna od posljednjih špekulacija koja se pojavila u javnosti jeste da je u vezi s Ognjenom Vranješom, bivšim reprezentativcem BiH. Zorannah se nikad nije oglašavala o tom pitanju do danas, kada je za "Avaz" rekla:

- Ognjena Vranješa ne poznajem, nikad se nismo sreli, tako da nismo zajedno. Neke stvari i ne vrijedi demantirati. Od kada je ta priča izašla, nigdje nisam to demantirala niti bilo šta, jer smatram da je svakog čuda tri dana dosta. Ako ja ne pričam o tome, neće se nastavljati. Nema potrebe za tim, a nas dvoje nemamo nikakvu dodirnu tačku niti smo je kada imali. To već sada postaje jako smiješno.

Zorannah je danas, zajedno s Leylom Hajrović, suprugom bh. reprezentativca i igrača Dinama Izeta Hajrovića, boravila u Sarajevu. Tom prilikom posjetile su najveću zgradu na Balkanu, "Avaz Twist Tower", gdje su razgovarale s novinarima "Dnevnog avaza". Povodom njihovog dolaska u BiH je sutrašnja utakmica reprezentacije BiH i Italije koja će biti igrana u Zenici, a njih dvije će davati podršku "Zmajevima" s tribina.

U sutrašnjem printanom izdanju "Dnevnog avaza" pročitajte šta su još sve rekle influenserice o svom prijateljstvu i životu.

   

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.