JET SET

Hali Beri optužila bivšeg momka za incest: Ta trauma upropastila je naš intimni život

Vrijeđao na rasnoj osnovi dok su bili zajedno

Obri i Beri. Arhiv

E. Ma. / Avaz.ba

15.11.2019

Holivudska glumica Hali Beri (Halle Berry) iznijela je teške optužbe na račun bivšeg momka Gabrijela Obrija (Gabriel Aubry) rekavši da je imao seksualni odnos s članom porodice i da ju je vrijeđao na rasnoj osnovi dok su bili zajedno.

Prethodno zapečaćeni sudski dokumenti izašli su na vidjelo vezano za njihovu petogodišnju vezu, u kojoj je Beri tvrdila da Gabrijel odbija priznati da je njihova kćerka Nahla meleskinja. 

U dokumentima iz 2011. godine navedeno je da je on stalno vrijeđao na fizičkoj i rasnoj osnovi i prema njoj se ponašao loše tokom petogodišnje veze, kao i da je odbio da prizna njihovu kćerku.

U dokumentima se navodi da je 53-godišnjakinja tvrdila da je njen bivši momak godinama imao seksualni odnos s članom porodice, a ta trauma je upropastila njihov intimni život.

- Nakon prvih šest mjeseci naše veze, naš seksualni život se smanjio i poslije godinu imali smo seks manje od tri puta godišnje - svjedočila je ona, prema zakonskim dokumentima.

Hali je rekla da je Gabrijel priznao da je godinama imao seksualni odnos s članom svoje porodice. 

Gabrijelovi advokati zatražili su od suda da iz zapisnika izbriše neke njene tvrdnje, govoreći da su njeni komentari nevažni ili pogrešne činjenice.

Par je započeo vezu još 2005., tri godine kasnije zajedno su dobili kćerku, a krenuli su svako svojim putem 2010. godine.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.