ESTRADA

Rada Manojlović progovorila o svom najvećem strahu: Bila sam primorana da se napijem

Ispričala anegdotu na putu za Ameriku

Manojlović: Zaspala u WC-u aviona. Arhiv

Avaz.ba

16.11.2019

Rada Manojlović progovorila je o svom strahu od letenja, ali i o prvom pijanstvu, što je jedno s drugim prilično usko povezano. Pjevačica je, naime, jednom prilikom pokušala da smiri živce kojom čašicom više, ali nije sve išlo baš onako kao što je očekivala.  

– Bila sam primorana da se napijem da bih preživjela tako dug let. Nas nekoliko pjevača iz "Granda" letjelo je za Ameriku i jedan od njih me savjetovao da se opustim uz alkohol. I ja ga poslušam, uzmem dvije flašice vina i na prazan stomak iskapim obje – ispričala je Rada za Informer.rs.



Ispričala je potom da je u avionu nastao potpuni haos. 

– Otišla sam u WC, zaključala se i zaspala. Nastao je haos! Stjuardese su lupale na vrata, ali nisu mogle da me probude. Tri sata sam tako provela u toaletu dok nisam došla sebi. Pojeo me blam kad sam izašla iz WC-a, svi su putnici gledali u mene. "Zvezde Granda" koje su bile sa mnom na letu, rekle su da sam ih obrukala. Najviše me je izgrdio Milan Stanković. Ne mogu da vjerujem da sam se napila na deset hiljada metara. To mi se desilo jednom i nikad više – zaključila je pjevačica, koja od tada skoro da uopće i ne pije, samo, kako kaže, rakiju koju pravi njen otac.

Vezane vijesti
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.