ESTRADA

Katarina Grujić bila slijepo zaljubljena u dečka koji ju je finansijski iskorištavao

Sa pjevačicom bio u vezi samo zbog interesa

Katarina Grujić: Ima buran ljubavni život. Instagram

J. A. / Avaz.ba

17.11.2019

Pjevačica Katarina Grujić ima buran ljubavni život, a u jednom od novijih intervjua za srbijanske medije otkrila je da je bila u vezi s dečkom koji ju je finansijski iskorištavao.

- Danas ima mnogo muških sponzoruša, zato su mnoge žene same. Neki momci iskoriste žene do posljednjeg dinara, a one se toliko zaljube da to i ne primjećuju. Kroz to sam i sama prošla. Imala sam momka koji je bio sa mnom samo zbog interesa i novca. Osjećala sam se kao da sam ja muškarac u toj vezi, jer sam ga finansirala. On mi je bio najveća životna greška. Tužno je što sam to kasno shvatila. Prijatelji su mi na to skretali pažnju u više navrata, ali sam ja, izgleda, bila toliko zaljubljena da nisam htjela ni da prihvatim istinu -izjavila je Katarina Grujić za Informer.rs.

Pjevačica nije željela da otkrije koji ju je bivši momak finansijski iskoristio, a s obzirom na to da je pričala kako je imala samo četiri momka, "osumnjičeni" su maneken Boris Stamenković i mladi biznismeni Nemanja Buha iz Beograda, Kosta Obradović iz Crne Gore i Semir Kuzmanović iz Tuzle, prenosi spomenuti medij. 

- Mnogi mi ne vjeruju kad kažem da sam sama! Stvarno nisam u vezi, jer namjeravam da se maksimalno posvetim karijeri. Bolje je za mene da malo napravim pauzu i budem solo - dodaje pjevačica.

View this post on Instagram

Ponedeljak moze da pocne 🌴☀️ #monday

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.