DOM SLAVNIH

Zavirite u luksuzni stan Novaka Đokovića vrijedan 9 miliona dolara

Kompleks je projektirao slavni arhitekta Renco Pijano

L. K. P. / Avaz.ba

18.11.2019

Luksuzni stan u Majamiju - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+6

Jedan od najboljih tenisera na svijetu Novak Đoković kupio je 2017. godine luksuzni stan s pogledom na plažu u Majamiju, gdje je te godine trebao učestvovati na turniru.

Ovo nevjerovatno zdanje nalazi se u novom stambenom kompleksu ''Eighty Seven Park''. Savršeno je za porodični život. Ima tri spavaće sobe, tri kupatila... Prozori su od poda do plafona i Nole s porodicom može uživati u spektakularnom pogledu na Atlantski okean, zaljev, park i grad.

Na raspolaganju su im i dva privatna bazena, spa centar, sauna, fitnes centar, bar... Kompleks je projektirao slavni arhitekta Renco Pijano (Renzo Piano).

Osim toga što pruža nevjerovatan pogled na okean, Novak će u novom domu uživati u bazenu i privatnom parku, u kojem će nesumnjivo provoditi dosta vremena sa suprugom Jelenom, sinom Stefanom i kćerkom Tarom.

- Bio sam oduševljen nevjerovatnom uslugom, ekskluzivnim pristupom parku, panoramskim pogledom na kopno i more... Moja porodica imat će savršen život ovdje. Oduševljen sam dizajnom ove zgrade - rekao je Novak za srbijanske medije.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.