SVIJET POZNATIH

Glumica kojoj su operacije uništile karijeru slavi 58. rođendan

Na licu nema ni jednu jedinu boru, usne su joj toliko napumpane da izgleda kao Džoker kad se nasmije

Avaz.ba

19.11.2019

Meg Rajan - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz

Meg Rajan (Ryan) danas slavi 58. rođendan. Američka glumica je najpoznatija po svojim ulogama u velikom broju popularnih romantičnih komedija, stoga je prozvana "kraljicom romantičnih komedija", ali posljednjih godina sve više pažnje privlači pretjeranim estetskim korekcijama na svome licu.

Ubrizgava injekcije kolagena u usne, a svoju opsjednutost izgledom prebacila je i na tijelo pa je u jednom razdoblju počela naglo mršaviti. Zbog brojnih plastičnih operacija, među kojima se posebno ističu silikoni na obrazima, Meg je izgubila dobar dio svoje publike. Glumica na licu nema ni jednu jedinu boru, usne su joj toliko  napumpane da izgleda kao Džoker (Joker) kad se nasmije.

Glumica nikad nije priznala da je operacijama promijenila izgled, no jednom je prilikom o tome progovorila glumica Džejn Livz (Jane Leeves).

Svi znamo ko je, a ko nije. Nije mi cilj podvrgnuti se nekoj operaciji koja će me učiniti nesposobnom. Plastične operacije uništile su karijeru Meg Rajan - zaključila je Livz.

Meg je svojevremeno studirala novinarstvo, a kako bi otplatila časove nastave, počela se baviti glumom. Uz pomoć svoje majke, dobila je ulogu kćerke poznate Kendis  Bergen (Candice) u slavnoj TV sapunici "Rich and Famous".

Njenu karijeru obilježili su filmovi "Romansa u Sijetlu'', "Kad muškarac voli ženu", "Kad je Hari sreo Sali" i drugi. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.