LJEPOTICE

Demi Rouz pokazala najgori hod na pisti ikada

Snimak njenog šetanja po pisti objavljen je tek ovih dana, premda je nastao još u julu

L. K. P. / Avaz.ba

19.11.2019

Rouz: Poznata po bujnim oblinama - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz

Instagram senzacija i model Demi Rouz (Rose) ovih dana je glavna tema britanskih tabloida, ali i na društvenim mrežama priča se samo o njoj. Naime, brineta poznata po bujnim oblinama prije nekoliko mjeseci našla se u ulozi manekenke na modnoj pisti, a to se završilo svakako samo ne dobro.

Snimak njenog šetanja po pisti objavljen je tek ovih dana, premda je nastao još u julu, a mnogi su ga nazvali "najgorim hodom na pisti ikada".

Na reviji donjeg veša njenog ličnog brenda Demi je hodala vrlo neobično, a bez obzira na izvajano, savršeno tijelo i raskošnu zadnjicu, svu pažnju i dalje su privlačili neusaglašeni, gotovo bizarni pokreti.

- ''Volim Demi, ali, djevojko, ovo je veliko 'ne'", ''Demi je lijepa, ali pista nije za nju", "Ko je dopustio da se ovo dogodi na pisti?", "Jadna djevojka, ovo me ostavilo bukvalno u suzama" - samo su neki od okrutnih komentara na društvenim mrežama.

Ubrzo se nakon brojnih kritika i uvreda, oglasila i sama Demi, otkrivši zašto je sve izgledalo onako neuobičajeno i zašto nije bila u formi tog dana.

- Šalu na stranu, da, ja nisam najbolja manekenka za pistu. Bila sam veoma nervozna, nisam to ni htjela da radim, cipele su mi bile prevelike i s previsokom štiklom, a da ne spominjem lične probleme usljed gubitka roditelja, moja mama je umrla mjesec prije toga - objasnila je atraktivna influenserica.

Inače, Demin otac Bari preminuo je u oktobru prošle godine, dok je njena majka umrla u junu ove godine.

Ona je nastavila svoje izlaganje na Twitteru:

- Željela sam da izađem iz svoje zone komfora, učinim ih ponosnim, a to je zahtijevalo mnogo hrabrosti, tako da sam ponosno na sebe, jer postoji mnogo onih koji to ne bi uradili. Ali to je sada završeno. I ja mogu da se smijem tome. Na kraju - to je bilo zabavno iskustvo, na kojem sam pokazala svoju kolekciju na koju sam zaista ponosna. Zahvalna sam za sve mogućnosti koje su mi date. Hvala onima koji me podržavaju - zaključila je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.