FATALNA PLAVUŠA

Helena Seger, žena koju Ibrahimović slijepo sluša

Njihov brak važi za jedan od najstabilnijih u svijetu sporta i estrade

L. K. P. / Avaz.ba

19.11.2019

Helene Seger: Vodi glavnu riječ - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1

I dok se dva italijanska giganta Bolonja i Milan otimaju oko Zlatana Ibrahimovića, izvori za tamošnje medije tvrde da glavnu riječ vodi Zlatanova supruga Helena Seger. Ona mu suflira da se vrati u Milan, čiji je dres već nosio, i to u periodu od 2010. do 2012. godine.

Gdje će na kraju završiti, vidjet će se u decembru, kada mu i istječe ugovor s američkim Los Anđeles galaksijem, ali jedno je sigurno, gospođa Ibrahimović oduvijek je bila ta koja ima moć nad njim.

Njihov brak važi za jedan od najstabilnijih u svijetu sporta i estrade, a njihova ljubavna priča započela je prilično neobično, ali se pretvorila u sigurnu luku.

Helena Seger (49) i Zlatan (38) upoznali su se davne 2002. u Malmeu, i to sasvim slučajno na jednom parkingu.

- Kada sam upoznala Zlatana, imao je 21 godinu, a ja 32, imala sam karijeru i bogatstvo i nije mi bio potreban fudbaler da me hrani. Bila sam samostalna, a on čak nije bio ni moj tip muškarca. Prvi put kada sam ga vidjela, zagradio je svojim Ferrarijem moj Mercedes, vidjela sam samo njegov veliki nos i zlatni sat na ruci. Bila sam loše raspoložena i izvikala se na njega. Mislim da mu se to svidjelo - ispričala je Helena 2010. godine za magazin "Elle".

Ovaj susret promijenio je njihove živote zauvijek. Poslije četiri godine zabavljanja na svijet je došao njihov prvi sin Maksimilijan (Maximilian), a dvije godine kasnije dobili su još jednog sina Vinsenta (Vincent).

Helena inače važi za "kraljicu žena fudbalera u Švedskoj", a u svojoj rodnoj zemlji ima status kao Bijonse (Beyonce) u Americi. Teško je pročitati lošu riječ o ovoj dami, uglavnom većina tvrdi da je veoma elegantna i otmjena i da uživa u luksuznom životu, ali i da naporno radi.

I dan-danas Helena radi punom parom, a usput podržava i prati supruga gdje god da krene te odgaja djecu. Zanimljivo je, uprkos tome što je par nerazdvojan već 16 godina i nema ni govora o razmiricama, još nisu zvanično vjenčani.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.