NOVA LJUBAV

Isplivali detalji veze Jelene Rozge i 12 godina mlađeg Beograđanina

Pjevačica o novom dečku još ne želi govoriti

Jelena Rozga: Pronašla novog dečka. Instagram

J. A. / Avaz.ba

20.11.2019

Jelena Rozga, prema pisanju regionalnih medija, od ljetos uživa u ljubavi sa 12 godina mlađim Beograđaninom, o kome ne želi da govori za javnost, a kako se navodi, pored njega je neizmjerno sretna.

Riječ je o Beograđaninu koji se bavi konsaltingom, a Jelena ga je upoznala ljetos preko zajedničkih prijatelja, piše magazin “Story”.

– Razlika od 12 godina ne pravi im nikakav problem, on je mazi i pazi i okrenut joj je sto posto. Poslije Stjepana Hausera, koji je prema njoj bio loš, bio joj je više nego potreban muškarac koji mu je potpuna suprotnost – naveo je izvor ovog lista. 

Kako se dalje navodi, Rozga želi da njihova veza barem još neko vrijeme bude tajna.

– Jelena ne želi da izgubi privatnost i sreću koju pored tog dečka ima. Odmah na početku ga je zamolila da ni po koju cijenu ne otkriva da je s njom. Za njih znaju samo najbliži prijatelji i sigurno još neko vrijeme neće biti spremna da javno istupi i kaže da je zaljubljena u toliko mlađeg muškarca. Ipak, planiraju zajedničku budućnost i pitanje je dana kada će morati da objelodane vezu – ispričao je izvor spomenutog magazina.

View this post on Instagram

Zelim vam lijepu nedjelju❤️

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

View this post on Instagram

A ona spava njena kosa plava 👩🏼 ❤️😂

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.