ESTRADA

Ana Korać sredila nos, grudi i oči, ali ovo niko nije očekivao da će operirati

Sprema se za ulazak u "Zadrugu"

Ana Korać: Zadovoljna kako njeno lice izgleda. Instagram

Avaz.ba

22.11.2019

Ana Korać uskoro se sprema za Istanbul, gdje bi navodno trebala uraditi korekciju zadnjice, a s njom će biti njen vjerenik David Dragojević.

Ana je uveliko počela da se priprema za još jedno učešće u rijalitiju, a kako to obično biva, i ovoga puta pred ulazak u "Zadrugu" planira otići pod nož. Prije nego što je ušla u prvu sezonu rijalitija "Zadruga", Ana je bila kod svog hirurga u Istanbulu, gdje je operirala nos, a pred ulazak u drugu sezonu radila je i usne. Osim toga, kod istog hirurga radila je još jednu operaciju nosa, ali i očiju - priča izvor za Alo.rs.

Objašnjava da je Korać sada konačno zadovoljna kako njeno lice izgleda.

- Njen plan je da joj hirurg isisa salo s bokova i butina i stomaka i da ga ubaci u zadnjicu, koju će tom intervencijom i podići. Ana je oduvijek željela da ima naglašene obline, a budući da je grudi već povećala, ostalo joj je jedino da poradi na zadnjici - priča izvor. 

Dodaje da će Korać nakon oporavka od operacije ući u "Zadrugu".

Ana planira uskoro otići za Tursku, a još je neizvjesno hoće li u "Zadrugu" ući krajem ove ili početkom naredne godine, budući da je period oporavka od operacije individualan. Minimum dvije sedmice neće moći normalno da funkcionira, a ukoliko sve bude po planu, možda će čak i ući u rijaliti i uoči Nove godine - rekao je izvor.

View this post on Instagram

🐥🍭

A post shared by 🔥 Ana Korac 🔥 Official (@ana_korac) on

View this post on Instagram

🐣

A post shared by 🔥 Ana Korac 🔥 Official (@ana_korac) on

View this post on Instagram

🐣

A post shared by 🔥 Ana Korac 🔥 Official (@ana_korac) on

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.