TURNEJA

Hurem: Draga Severina, žao mi je što ne mogu biti na tvom koncertu

Poznata Splićanka nastupa večeras u Beogradu u sklopu turneje "The Magic Tour''

Piše: L. K. P. / Avaz.ba

23.11.2019

Uzerli: Poslala ljubav Severini. Agencije

Poznata turska glumica Merjem Uzerli (Meryem) otkrila je na društvenim mrežama koliko bi voljela doći na večerašnji Severinin koncert koji će biti održan u beogradskoj Štark areni. Poslala joj je video izvinjenja na Instagramu sa željom da se sretnu u skoroj budućnosti. 

- Pozdrav, draga Severina. U vozu sam pa pričam nešto tiše, no htjela sam ti reći da je moja najveća, najveća želja bila da budem na tvom koncertu večeras u Beogradu, ali neću moći uspjeti jer sam iduća 24 sata sa svojom kćerkom i roditeljima. Izvinjavam ti se zbog toga, ali nadam se da ćemo se sresti u budućnosti, veselim se tome. Šaljem ti veliki, veliki poljubac i želim ti sreću na koncertu, šaljem ti samo ljubav, moć i sve što želiš. Sretno s koncertom koji ću propustiti, ali nadam se da ću sljedeći put biti u blizini. Tvoja Merjem - poručila je slavna glumica Severini u videu koji je snimila za nju.

Severina je podijelila poruku koja je veoma dirnula i poručila Merjem da je voli, a oduševio je i njene fanove.

Severinin nastup u beogradskoj Štark areni je drugi po redu na njenoj "Magic Tour" turneji, koja je započela u Splitu 16. novembra, a nakon Beograda se nastavlja u Zagrebu i Ljubljani.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.