NOSTALGIJA

Nina Badrić prisjetila se svojih početaka

Imala je kratku bob frizuru, crveni ruž i tanke obrve koje su se nosile 90-ih

Badrić: Dobila veliki broj komplimenata. Instagram

Piše: L. K. P. / Avaz.ba

23.11.2019

Nina Badrić prisjetila se svojih ranih početaka u karijeri, podijelivši s fanovima na Instagramu fotografiju nastalu 90-ih, kada su nastali neki od njenih prvih hitova.

Imala je kratku bob frizuru, crveni ruž i tanke obrve koje su s nosile 90-ih. S nostalgijom su se nekih prošlih vremena prisjetili i Ninini fanovi koji su pjevačicu obasuli komplimentima i lijepim riječima.



Badrić: Ko je lijep, lijep je. Instagram

- ''Ko je lijep, lijep je zauvijek'', ''Ja i sve moje prijateljice smo furale ovu tvoju frizuru'', ''Prelijepa Nina'', ''Diva bila i ostala'' – neki su od komentara ispod fotografije koja je nastala sredinom 90-ih kada je Nina objavila prvjenac „Godine nestvarne“, a potom i duet „Ja sam vlak“ s Emilijom Kokić.

Nina se muzikom počela baviti već kao devetogodišnjakinja, pjevajući u dječijem horu „Zvjezdice“, s kojim je snimila nekoliko albuma i stekla veliko muzičko iskustvo u horskom i gospel pjevanju, a nakon sedam godina provedenih u horu, Nina odlazi u studio, gdje pjeva prateće vokale izvođačima, kao što su „Parni valjak“, „Prljavo kazalište“ i drugi.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.