BEOGRAD

Prva od pet Arena: Čolin savršeni spektakl pred skoro 20.000 ljudi

Pozdravljam raju iz cijelog regiona koja je večeras s nama...Srce mi je puno, poručio je popularni Sarajlija

Piše: Larisa Sarajlić- Ramović

29.11.2019

Još jedan spektakl Zdravka Čolića - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+9

Zdravko Čolić održao je večeras prvi od pet zakazanih koncerata u beogradskoj Štark Areni i publici u krcatoj dvorani priredio istinsku muzičku čaroliju.

Publika je nekoliko sati prije početka koncerta počela pristizati pred dvoranu, a uvjerili smo se da su fanovi stigli iz cijelog regiona.

A kada je legendarni Čola izašao na impozantnu binu, pred skoro 20.000 ljudi, atmosfera je istog trenutka proključala. Krenulo je sa ‘Produži dalje’ .

- Dobro večer Beograde, pozdravljamo raju iz cijelog regiona koji su večeras s nama... Srce mi je puno - poručio je sjajno raspoloženi Čola.

Publika niti jednog trenutka nije iz sveg glasa prestajala pjevati sa popularnim Sarajlijom, fanovi u prvim redovima mahali su s omotima Čolinih ploča s početka njegove karijere, a drugi su mu poklanjali cvijeće.

Euforija, oduševljena publika, bezbrojni hitovi iz jedinstvene višedecenijske karijere i sve to uz Čolinu neiscrpnu energiju recept su za savršen spektakl koji je trajao satima. I na koncu niko nije želio kući. Postavljanje rekorda počelo je na najbolji mogući način. Bila je to fantastična noć koja će se zasigurno dugo pamtiti. Jer Čoli je baš merak da pjeva.

Sutra navečer Čola će održati drugi koncert u Areni, treći i četvrti koncert zakazani su za 13. i 14. decembar, a peti je 27. decembra. Tako će Čola postati prva zvijezda koja je uspjela prodati čak pet Arena.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.