BEOGRAD

Druga od pet Arena: Nezaustavljivi Čola publiku i večeras bacio u trans

Velika je naša ljubav, poručio je popularni Sarajlija publici koja je stigla iz cijelog regiona, dvorana i večeras dupke puna

Piše: Larisa SARAJLIĆ - RAMOVIĆ

30.11.2019

Čola ponovo napravio fenomenalnu atmosferu - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+6

Noć za nezaborav, senzacionalni Čola, erupcija oduševljenja i spektakl kakav se rijetko viđa. Arena je gorila i pucala po svim šavovima. Da krenemo otpočetka. 

Skandiranje, gromoglasan aplauz i uzvici oduševljenja gotovo 20.000 duša dočekali su i večeras Zdravka Čolića na drugom od pet zakazanih koncerata u beogradskoj Štark Areni.

 ⁃ Dobra večer i večeras. Dobra večer Beograde i vama koji ste dosli iz drugih gradova regije. Velika je naša ljubav ...- poručio je Čola.

I večeras, baš kao i sinoć, u dupke punoj najvećoj dvorani na Balkanu vladala je fantastična atmosfera. Publika je od prvog do posljednjeg takta horski pjevala s neumornim Čolom koji je publici i večeras dao sve od sebe.

 ⁃ Čola nas je opet bacio u trans. Ovo je spektakl koji se ne propušta - rekla nam je grupa fanova pristiglih iz Istre.

Večeras je gost bio Matija Dedić, sin Arsena Dedića. Uz njegovu klavirsku pratnju Čola je izveo evergrin "Zagrli me", koji je davnih sedamdesetih napisao veliki Arsen.

U Areni je bilo i poznatih ličnosti među kojima i Đule Van Gogh te Jelena Tomašević koja je bez prestanka plesala i pjevala ali i slikala Čolu.

Popularni Sarajlija je jedina zvijezda na ovim prostorima koja je rasprodala pet Arena, a kako doznajemo, stigla je punuda i za šestu.

Treći i četvrti koncert zakazani su za 13. i 14, decembar a peti za 27. decembar.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.