NOVITETI

Mostarac Adi Šoše novi je vokal grupe "Miligram"

Prvi veliki koncert u novoj postavi "Miligram" će imati za doček Nove godine na trgu u Tivtu

Adi Šoše. Arhiv

Piše: N. Aj. / Avaz.ba

2.12.2019

Adi Šoše, prošlogodišnji takmičar "Zvezda Granda", postao je novi vokal grupe "Miligram". Izbor je napravio osnivač benda Aleksandar Milić Mili, nakon što je nekoliko mjeseci razmišljao ko bi svojim glasom mogao iznijeti njegove hitove. 

A za Adija mnogi kažu da ima anđeoski glas te da zna zabaviti publiku, ali i probuditi u njima najljepše emocije.

- Mili je neko ko zna prepoznati kvalitet i to je i glavni kriterij po kojem je birao novog pjevača. Poznato je koliki je Mili profesionalac i da je njegova dosadašnja karijera i sve što je napravio bez greške. To dokazuje već decenijama i upravo zbog svoje predanosti i “njuha” za posao uspio je od "Miligrama" za ekspresno vrijeme da napravi brend i broj. Izbor je pao na Adija upravo zato što Mili vjeruje da njegova energija i glas mogu sjajno da iznesu čitavu priču koju je on zamislio. Adi je mlad momak iz Mostara, pretalentovan, čarobnog glasa. Mili je siguran da je napravio pun pogodak, a to će i publika vidjeti vrlo brzo – objašnjava sagovornik.

Inače, Mili s "Miligramom" i Adijem kao njihovim novim članom već u narednim danima snima novu pjesmu i spot, koji će svjetlost dana ugledati u decembru. Prvi veliki koncert u novoj postavi "Miligram" će imati za doček Nove godine na trgu u Tivtu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.