TV SERIJE

Glumci iz "Melrose Placea": 20 godina poslije

Naletjela sam na neke prijatelje u Njujorku, napisala je glumica u opisu fotografije

Glumci iz "Melrose Placea". Instagram

Avaz.ba

2.12.2019

Devedesetih godina mnogi su pratili američku seriju "Melrose Place", a glumica Dafna Zuniga (Daphne, 57) sada je probudila nostalgiju fanovima serije objavivši fotografiju s ekipom serije 20 godina nakon što je završilo emitiranje.

- Naletjela sam na neke prijatelje u Njujorku - napisala je u opisu fotografije.

Na fotografiji su se uz Dafnu, koja je utjelovila lik Jo, okupili Džozi Biset (Josie Bisset, 49), zatim Lora Lejton (Laura Leighton, 51), Dag Savant (Doug, 55), Endrju Šu (Andrew Shue, 52), Kortni Torn-Smit (Courtney Thorne-Smith, 52).

 - ''Presretan sam što vas vidim zajedno'', ''Okupljate li se ponovo?'' - neki su od komentara ispod fotografije.

Riječ je o jednoj od kultnih serija 90-tih koja se uspješno prikazivala čak sedam sezona, a obilježile su je i česte izmjene glumačke postave. Zanimljivo, lik doktora  Mancinija, kojeg je utjelovio glumac Tomas Kalabro (Thomas Calabro, 60), jedini se pojavljuje u svim sezonama.

Producent je bio Aron Spelin (Aaaron Spelling), a nastala je kao svojevrsni "spin off" još jedne njegove hit-serije "Beverly Hills 90120". Za vrijeme prikazivanja serija je ostvarila pet nominacija za prestižnu nagradu "Zlatni globus", a čak četiri je za glavnu ulogu ostvarila glumica Heder Loklir (Heather Locklear, 58).

Serija je devedesetih žarila i palila. Instagram

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.