HUMANI GEST Niko nije prepoznao Siu

Popularna pjevačica u prodavnici svima platila račune

Kada su je pitali zašto to radi, rekla je da je osvojila na lutriji

L. K. P. / Avaz.ba
03.12.2019 16:19

Sia: Krila lice od javnosti

Foto: Agencije

Videosnimak s plavokosom ženom koja umjesto njih plaća poklone koje su donijeli na kasu nekoliko dana prije Dana zahvalnosti u prodavnici "Walmart" u Palm Springu obišao je svijet. Skoro niko nije prepoznao australsku pjevačicu Siu.

Predstavila se kao Cici i plaćala je poklone svima. Kada su je pitali zašto to radi, rekla je da je osvojila na lutriji.

Sia je pričala s ljudima, slikala se, dobivala cvijeće i zagrljaje, a niko nije znao da je pred njima žena koja je napisala hit za Rijanu (Rihanna) "Diamonds" i da je prodala više od 20 miliona primjeraka svojih albuma širom svijeta.

  • Sia: Obradovala ljude u prodavnici
    Sia: Obradovala ljude u prodavnici Foto: (Instagram)

Nakon što je video postao popularan na društvenim mrežama, fanovi pjevačice su oduševljeno prokomentirali da je Sia znak da dobri ljudi među zvijezdama postoje.

Sia je poslije albuma "We Are Born" 2010. godine, u dogovoru s izdavačkom kućom "Sony", odlučila da sakrije lice od javnosti.

Prije planetarno popularnog albuma "1.000 Forms of Fear" i "This is Acting" s hit-siglovima "Chandelier" i "Cheap Thrills" pjevačica se jako teško nosila s popularnošću i slavom, pa je odlučila rjeđe nastupati, ali da, kada se pojavljuje u javnosti, krije lice.

Publika koju je stekla od 2014. godine nikad nije vidjela njeno lice, pa nije ni čudno zašto je niko nije prepoznao u radnji.

Komentari

NA VRH