100 POSTO

Senidah i Raf Camora obaraju rekorde: Na prvom mjestu u trendingu u četiri države bivše Jugoslavije

Senidah će 6. decembra, zajedno sa Slobodanom Veljkovićem Cobyjem, nastupiti u sarajevskom klubu "Sloga"

Senidah i Raf Camora. Printscreen

Piše: N. Aj. / Avaz.ba

4.12.2019

Slovenska reperica Senida Hajdarpašić, alijas Senidah, i Raf Camora, pravog imena Rafael Raguči (Raphael Ragucci), prije nekoliko dana objavili su zajedničku numeru "100 %".

Pjesma broji skoro 6 i po miliona pregleda na YouTubeu, a prva je u trendingu u čak četiri države bivše Jugoslavije, i to u BiH, Srbiji, Sloveniji i Crnoj Gori, dok je u Hrvatskoj i Makedoniji na drugom mjestu.

I Senidah i Raf Camora svakodnevno objavljuju postignute rezultate sa "100 %", a, osim BiH i država regiona, odličan uspjeh pjesma je postigla i u Austriji, gdje je broj jedan u trendingu, te Švicarskoj, gdje je na drugom mjestu.

Raf Camora je davno osvojio Bosance i Hercegovce prisnom saradnjom s ovdašnjim muzičarima poput Jale Brata i Bube Corellija, a na koncertu "Born in Ghetto" u Sarajevu na binu je izašao s bh. zastavom. U više navrata je istakao ljubav prema Sarajevu i ovoj državi.

S druge strane, Senidah je publiku osvojila specifičnim izričajem, kako modnim tako i glasovnim, te je za kratko vrijeme postala jedna od najtraženijih pjevačica s ovih prostora.

U petak, 6. decembra, Senidah će, zajedno sa Slobodanom Veljkovićem Cobyjem, nastupiti u sarajevskom klubu "Sloga", dok će oboje 15. decembra biti dio "Winter Partyja" na Bjelašnici zajedno s Jalom Bratom, Bubom Corellijem i Inassom.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.