ROMANSA

Luka Jović želi prekinuti vezu sa Sofijom Milošević, manekenka ne odustaje

Sofija je često dolazila kod njega u Madrid

Milošević: Zaljubljena do ušiju. Instagram

J. A. / Avaz.ba

4.12.2019

Fudbaler Luka Jović i manekenka Sofija Milošević odučili su staviti tačku na romansu nakon tri mjeseca veze, nedavno su pisali mediji u Srbiji.

Naime, dok su svi mislili da je par u idiličnoj vezi, sve je iznenadila vijest da je poznati fudbaler zbog obaveza odlučio da prekine ovu romansu.

Međutim, Sofija navodno nikako ne želi odustati od sportiste, s kojim je u ljubavi od početka jula. 

- Sofija je često dolazila kod njega u Madrid, ali i on kod nje u stan u centru grada. Pokušavali su da održe vezu, međutim, nije uspjelo. S obzirom na to da je vrlo mlad i da je posvećen karijeri, Luka je želio da se na jedan miran i dostojanstven način raziđu i ostanu u prijateljskim odnosima. Sofija ipak nije mogla da podnese što nisu zajedno, pa mu je slala poruke da se ponovo vide kada dođe u Beograd i porazgovaraju o njihovoj budućnosti. Iako je mlađi od Sofije, njoj se dopala Lukina staloženost, ali i to što ju je tretirao kao kraljicu dok su bili zajedno - kaže izvor upućen u cijelu priču za "Blic".

View this post on Instagram

Some Netflix suggestions?🙃 dress: @ohpolly

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

Prema tvrdnjama izvora, fudbaler Real Madrida i dalje gaji osjećaje prema atraktivnoj manekenki.

- On i dalje osjeća nešto prema Sofiji. Svako ko ih prati na Instagramu može vidjeti da jedno drugom i dalje lajkuju fotografije. Da li će Sofija uspjeti da uvjeri Luku da nastave da se viđaju i dalje, za sada niko sa sigurnošću ne može od nas, prijatelja, to da potvrdi. Sofija se, u međuvremenu, zbližila s Lukinom sestrom Milijanom, koja živi u Beogradu, gdje studira. One su se nekoliko puta vidjele i govorile o Luki. Sofija je često dolazila u Madrid, a kada je Luka bio slobodan, često su putovali. On ju je obasipao poklonima, ali i džentlmenskim manirima po kojima je poznat - zaključio je izvor.

Inače, Sofija je ranije pričala s puno emocija o novom momku, rekavši da je sretna s njim.

- Sve je počelo spontano, nekoliko sedmica smo se dopisivali, a zatim uplovili u priču u kojoj se oboje slažemo izvanredno - rekla je ona ranije.

View this post on Instagram

///

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic) on

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.