POZNATI

Severina: Teško mi je što mi sin neće biti na koncertu u Areni

Iako neće moj sin biti uz mene, nastupit ću u Zagrebu, a sve moje misli i emocije bit će uz njega

Severina: Odluka suda. Arhiva

Avaz.ba

5.12.2019

Severina Kojić (47) za dva dana nastupat će u zagrebačkoj areni, a u intervjuu za "Gloriju" otkrila je kako joj najteže pada činjenica da  sin neće biti s njom. Dječak se, kako priča, veselio koncertu na kojem će mu biti prijatelji iz razreda.

Naime, sutkinja Tea Golub nije pjevačici dodijelila vikend kad je koncert uz objašnjenje da se neće dobro brinuti o djetetu jer tu večer radi. 

- Iako neće moj sin biti uz mene, nastupit ću u Zagrebu, a sve moje misli i emocije bit će uz njega - rekla je Severina.

Prošle sedmice u pravnoj bici za starateljstvo nad sinom Severina je izgubila spor s Milanom Popovićem (54). Sutkinja je donijela  privremenu mjeru i odlučila u presudi da dijete živi s ocem te da se on samostalno brine o zdravlju i obrazovanju djeteta.

Severina će sina moći viđati dva puta sedmično po pet sati te svakog drugog vikenda ako se bivši partneri drugačije ne dogovore. Također, dječak će biti s majkom tokom katoličkih božićnih i uskrsnih blagdana, dok će s ocem provoditi pravoslavne. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.