JET SET

Novogodišnji ugođaj u domu Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića

Praznici i drugi značajni dani, kao što su rođendani, u njihovom domu dočekuju se sa osmijehom te će tako biti i ovog puta

Aleksandra i Filip. Arhiv

Avaz.ba

7.12.2019

Dom Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića uveliko je sperman za doček 2020. godine i novogodišnju noć, iako je tek početak decembra. Pjevačica će doček raditi, a već se zna da će joj društvo na nastupu praviti sin i suprug koji će se u nekom momentu povući u sobu za odmor, kako bi maleni Aleksandar mogao mirno da spava.

Aleksandra je nedavno javnosti priznala da jedva čeka da ukrasi svoj dom, pošto joj je sin još uvijek mali ona vjeruje da će se seljedeće zime zajedno radovati novogodišnjim danima.

Praznici i drugi značajni dani, kao što su rođendani, u domu Živojinovića dočekuju se sa osmijehom te će tako biti i ovog puta.


View this post on Instagram

It's beginning to look a lot like Christmas.

A post shared by Filip Zivojinovic (@carpediem_fbz) on

Aleksandra je jučer na svom Instagramu postavila stori na kojem se može vidjeti prelijepa jelka koja krasi dnevnu sobu Živojinovića. Filip, suprug popularne pjevčice, također je na svom profilu na ovoj društvenoj mreži postavio fotografiju iz njihovog doma.

Za ove novogodišnje praznike Aleksandra i Filip odlučili su postaviti jelku koja je ukrašena kuglicama u bijeloj i srebrenoj boji, kao i srebrene čizmice. Ispred jelke nalazi se veliki Deda Mraz, igračka na ljuljanjeb a u pozadini se vidi i bijeli klavir na kojem se nalazi svijećnjak.

Dom Aleksandre i Filipa. Instagram

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.