JET SET Pripreme za koncert u martu 2020. u Beogradu

Nikolija nagovara Vesnu Zmijanac na novi estetski zahvat

Kćerka pjevačice podržava svoju majku u odluci da posjećuje i nutricioniste

Avaz.ba
08.12.2019 14:10

Nikolija Jovanović i Vesna Zmijanac

Foto: Arhiv

Vesna Zmijanac sve češće posjećuje nutricioniste, čije savjete bez pogovora sluša kako bi do marta 2020. godine izgubila 15 kilograma. Naime, pjevačica se priprema i za novi fejslifting. Sve ove pothvate Vesna obavlja zbog solističkog koncerta koji će održati u Beogradu u martu.

Nikolija Jovanović, kćerka pjevačice, podržava svoju majku u odluci da posjećuje nutricioniste, ali i za njen novi estetski zahvat.

- Vesnina kćerka za pjevačicu kaže da je veliki perfekcionista i samo zbog toga ovoliko dugo nije održavala koncerte u prijestonici. Sve mora biti pod njenom kontrolom, svaki segment, od muzike, izbora pjesama, scenografije. To isto važi i za njen stajling - prepričava za ''Kurir'' izvor blizak pjevačici.

  • Nikolija Jovanović i Vesna Zmijanac
    Nikolija Jovanović i Vesna Zmijanac Foto: Arhiv

Ona je dodala da se Vesna odlučila za pothvat skidanja kilograma nakon što je shvatila da, šta god obuče na scenu, neće izgledati onako kako bi željela, jer ima višak kilograma.

Međutim, to nije jedino što Vesna želi da promijeni na sebi. Naime, na licu pjevačice pojavilo se dosta bora, iako je ranije već radila fejslifting. Nikolija je savjetuje da ponovi tu intervenciju.  

- Vesna o fejsliftingu još razmišlja, jer smatra da to može sačekati, ali je Nikolija uvjerava da treba odmah izvršiti i estetske korekcije lica - rekao je isti izvor. 

Vesna je jednom prilikom rekla da je zbog ljepote izdržala strašne bolove kad je skidala salo sa stomaka, dok je zatezanje lica i vrata, kao i liposukciju podbratka, prošla lako.

  • Vesna Zmijanac i Nikolija Jovanović
    Vesna Zmijanac i Nikolija Jovanović Foto: Arhiv

Komentari

NA VRH