LJEPOTICE Instagram zvijezda Kristina Bučino

Mediji bruje: Kolarov ljubi najljepšu Italijanku u 21. stoljeću

Uprkos tome što je ekstremno aktivna na društvenim mrežama i donekle veoma izložena očima javnosti, o njenom privatnom životu malo toga se zna

L. K. P. / Avaz.ba
09.12.2019 16:48

Blogerica i Instagram zvijezda Kristina Bučino (Cristina Buccino) važi za ikonu stila i jednu od najljepših Italijanki 21. stoljeća.

Međutim, poput bombe je odjeknula vijest u italijanskim medijima da se poznati nogometaš Aleksandar Kolarov razvodi nakon 12 godina braka i da je navodno utjehu pronašao u zagrljaju ove lijepe Italijanke.

Ona je prva od globalno priznatih influenserica, a na Instagramu je prati gotovo tri miliona ljudi, koje svakodnevno obraduje ponekom provokativnom fotografijom ili onom na kojoj se hvali savršenim osjećajem za stil.

Uprkos tome što je ekstremno aktivna na društvenim mrežama i donekle veoma izložena očima javnosti, o njenom privatnom životu malo toga se zna.

Poznato je da se bavi modelingom od 17. godine i da je imala nekoliko izleta u glumačke vode. Također, 2015. bila je dio italijanskog  šoua realnosti "Otok slavnih".

Ljubavni život ova atraktivna 34-godišnjakinja vješto krije, a javnost je do sada bila upućena jedino u njenu dugu vezu s modnim fotografom Aleksom Belom.

Komentari

NA VRH