NEOČEKIVANO IZNENAĐENJE Već saznala i spol

Pjevačica otišla na pregled zbog problema s jajnicima, a tamo saznala da je trudna

Avaz.ba / Blic.rs
09.12.2019 17:12

Katarina Rautek

Foto: Facebook

Hrvatska pjevačica Katarina Rautek, pjevačica grupe E. T., očekuje treće dijete, a za trudnoću je saznala kada je zbog zdravstvenih problema otišla kod ljekara.

Kako je ispričala, Katarina je kod ginekologa otišla zbog problema s jajnicima, a pregled je pokazao da će dobiti dijete.

- Ovo mi je treće dijete, sve je u redu. U šestom sam mjesecu trudnoće, a prije dvije nedjelje smo saznali da je dječak - rekla je pjevačica u hrvatskom izdanju emisije "Exkluziv", i dodala da će sina nazvati Nikolas.

Katarina je u braku s poduzetnikom Josipom Omazićem, koji iz prethodne veze ima kćerku. Pored Josipa je u potpunosti sretna, dok je ranije imala veoma loša iskustva u vezama.

- Brak mi je mrak i tako mi je s Josipom bilo i prije braka, iskusila sam da me neko poštuje i da mi puno pomaže. Ne garantiram da će uvijek biti tako, ali za sada nam je super - rekla je ona jednom prilikom.

Bivšeg partnera Krešimira Svitlanovića prijavila je za zlostavljanje, a u jednom intervjuu se prisjetila kroz kakav je pakao prolazila.

- Čekala sam četiri godine da dobijem jednu jedinu presudu. Četiri godine svaka dva mjeseca ići na sud. Nespavanje, povraćanje. To je nešto zaista grozno, ne znam kako sam preživjela - rekla je pjevačica svojevremeno.

Komentari

NA VRH