SEKSEPIL Natalija Gariboto, jedna od najpopularnijih blogerki na svijetu

Brazilka s tijelom iz najluđih muških snova otkrila mračnu tajnu

Ova ljepotica zaradi i 30.000 eura mjesečno

Avaz.ba
14.12.2019 11:45

Brazilka Natalija Gariboto (Natalia Garibotto) jedna je od najpopularnijih blogerki na svijetu koja novac zarađuje zahvaljujući svojim bujnim oblinama. Ova ljepotica zaradi i 30.000 eura mjesečno!

No, uprkos pozamašnim primanjima i luksuznom stilu života, ova 26-godišnjakinja kaže da njen posao ima i one mračne strane.

Natalija tvrdi da njene fotografije često donose pogrešnu vrstu pažnje, da je ljudi pogrešno procjenjuju te da je nerijetko suočena s gnusnim porukama i mnoštvom uvreda.

Većina poruka stiže joj od slavnih i poznatih muškaraca, od kojih su mnogi u sretnim vezama.

- Poruke su šokantne. Skoro uvijek je tu neki lik koji želi da me pošalje avionom u Dubai i nudi mi od 50 do 100 hiljada dolara za to. Najviše me iznenađuju sportisti, i to oni koji imaju supruge i djeluju kao da su u sretnom braku, ali mi stalno šalju poruke. Reperi također - ispričala je Brazilka.

Svjesna je da popularnost i slavu duguje tome što slobodno pokazuje svoje obline.

- Uvijek počne tako što mi muškarci pišu da sam lijepa, a kad im ne odgovorim, onda okrenu priču i govore kako sam ružna. Ipak, mislim da su žene na Instagramu još gore od njih. Upoznala sam mnogo djevojaka koje sam smatrala prijateljicama i saradnicama, a one su me onda opljačkale, ogovarale me, izmišljale tračeve - požalila se zgodna Brazilka.

Komentari

NA VRH