SPLET OKOLNOSTI ILI

Kardašijan kletva: Uništile su karijeru svakog košarkaša s kojim su se zabavljale, a od života im napravile haos

Svaki od njih je podlegao tome da će mu recka biti Kim, Kloi ili Kendal i to ga je koštalo

Harden - Grifin i Kardašijanke. Ilustracija

L. K. P. / Avaz.ba

14.12.2019


Iza svakog uspješnog muškarca stoji jaka žena. Ali ne i u slučaju porodice Kardašijan (Kardashian). Koji god se zabavljao sa nekom od najpoznatijih sestara na svijetu, nije dobro prošao. Previše je sumnjivo da bi se samo reklo da je u pitanju splet okolnosti ili prokletstvo.Čini se da su Kardašijanke najslabije na košarkše. Bogati, visoki, zgodni, poznati, medijski ispraćeni. Nažalost, svaki od njih je podlegao tome da će mu recka biti Kim, Kloi (Khloe) ili Kendal (Kendall) i to ga je koštalo.

Lamar Odom sigurno je najpoznatiji slučaj kletve Kardašijana. I umalo najtragičniji. On i Kloi upoznali su se 2009.. Mjesec od upoznavanja na žurci njegovog saigrača Rona Artesta u Nakon mjesec dana vjenčali su se u Los Anđelesu i Lamar je zvanično postao učesnik najgledanijeg šoua realnosti u SAD-u. Odom je tada bio svuda. Što se tiče košarke osvojio je dvije uzastopne titule sa Lejkersima, donio je zlato sa Svjetskog prvenstva u Turskoj. Gledanost “Keeping up with Kardashians” je dostigla stratosferske brojke. Čak se odlučilo da se napravi poseban serijal “Kloi i Lamar”. Snimanje je trajalo dve godine, a onda se Lamar umori. Posle dvije sezone emitovanja, rijaliti je ugašen 2012. I tu kreće sunovrat. Napustio je Los Anđeles, krenuo sa konstatnom upotrebom droge i alkohola. Godinu dana kasnije je uhapšen zbog korišćenja narkotika, odbivši da prođe kroz hemijske testove. Slijedi presuda 9. decembra 2013. po kojoj mu je određena trogodišnja zabrana korišćenja droge i tromesčno liječenje od alkohola. Kloi je tražila razvod, obje strane su potpisale, ali odlukom sudije dvogodišnja saga nije okončana.

U oktobru 2015. se desila fatalna noć po košarkaša. Pravo iz bordela blizu Las Vegasa je prevezen u bolnicu – predozirao se od kokaina. Pao je u komu, otkazali su mu bubrezi i nekoliko srčanih udara gratis. Ostao je živ. Kloi je povukla razvod, ostavši uz njega u momentima kada je bilo najpotrebnije. Nažalost, tragičan događaj nije zbližio dvoje rastavljenih do kraja života. Kako je stao na noge, tako je finalizirano je okončanje braka početkom janura 2016. godine.

Džejms Harden (James Harden)

najbolji igrač u ovoj sastavu prokletih je otvoreno govorio da mu je period zabavljanja sa Kloi najgori u životu! Najstarija Kardašijanka je našla utjehu u “Bradi” tokom Odomovog oporavka, ali je ljevorukoj mašini za koševe napravila haos. Hardenovi Roketsi su u sezoni 2014/15 stigli do finala Zapadne konferencije. Onda je u junu počela ljubavna avantura. Trajala je do decembra 2016. Džejms je uspio da se sa 27 poena u narednoj sezoni popne na 29, međutim tim je ispaštao. Roketsi su pali sa skora 56-26 na 41-41, sa ispadanjem u prvoj rundi.

-Nisam volio svu nepotrebnu pažnju. Nisam osjetio razlog za to. Nisam dobio ništa sem toga da su mi lice i ime svuda, a to mi nije potrebno, nije bilo neprijatno, samo to nisam bio ja. Šta će mi da me neko slika dok vozim? Koga to briga? Ili koje cipele nosim, šta jedem? Koga briga ?! Nije mi to trebalo i morao sam da eliminišem - ispovijedio se Harden, koji od 2012. do danas nije svrstan u idealnu prvu petorku NBA lige.

Kardašijan: Poznata porodica. Agencije

Činilo se da je centar Klivlend Kavalirsa Tristan Tompson (Thompson) “onaj pravi”. Par mjeseci prije početka veze došao je do prvog NBA prstena u karijeri. Sve je te 2016. bilo idealno. Putovali su, slikali se na maskenbalima, pričali o braku i djeci. Sve po “pe-esu”. Onda je Kloi ostala trudna, a Tristan se razuzdao. Krenuo je da je vara na svakom koraku.

Tabloidi su bili uvijek tu da zabilježe. Buduća majka je sve trpila, ali preko jedne stvari se nije moglo. Džordin Vuds (Jordyn Woods), najbolje drugarice Kajli Džener. Jedino što sada vezuje Kloi i Tristana je kćerka Tru. Što se tiče košarkaške strane, mašina za ofanzivne skokove je sa Kavsima još dva puta za redom dolazila u finale NBA lige. Rašad Mekents (Rashad McCants) tvrdi da mu je Kloi srušila karijeru. Da nije nje, zarađivao bi po 60-70 miliona doalra, kako sam kaže. Kako su počeli da se zabavljaju, tako je nestao sa NBA mape. Bilo je kratko, ali ubitačno.

Kris Hamfris (Humphries) važio je za solidnog onižeg centra sa redovnim dabl-dablovima u skokovima i poenima na vrhuncu karijere. Klasični igrač zadatka. Promijenio je osam klubova za šesnaest godina u NBA ligi. Mada je najviše pažnje pobrao zahvaljujući braku od 72 dana sa Kim. Uzeli su se 20. avgusta 2011., razišli 31. oktobra. Ima to dobre strane, jer na njega kletva nije gotovo uopšte uticala što se tiče učinka, ali će ga biti glas plišane igračke zanosne crnke. Sreća za ljubitelje košarke pa više voli repere.

Karijera Blejka Grifina (Blake Griffin) je već bila devastirana od mnogobrojnih povreda i prije pojave Kendal Džener (Kendall Jenner). Prvi pik drafta 2009. je u punom naponu snage bio najatraktivniji igrač lige, leteći circus sa zakucavanjima godine iz noći u noć.Blejk je zbog Kendal ostavio dugogodišnju vjerenicu, majku njegovih dvoje djece. Viđali su se povremeno, zatim sve češće. “Kombinacija” je prerasla u vezu, Kendal je dolazila na utakmice, Blejk na crvene tepihe. A onda je “pukla tikva”.

Kendal je povukla na Kloi što se tiče ukusa. Džordan Klarkson (Jordan Clarkson) prosto nije bio dovoljno “poznat”, što bi rekla Kim. Savjeti starije polusestre uticali su na Kendal. Bila je zaljubljena u tadašnjeg igrača Lejkersa, ali ga “vođa plemena nije odobrio”.

Kris Džener je ostala zapanjena izgledom Čendlera Parsonsa (Chandler) i odmah organizovala večeru kćerke joj Kendal i tadašnjeg igrača Dalasa. Za talentovano krilo je ta jedna-jedina večera 2014. bila kobna. Posle tog sastanka tadašnji 26-ogodišnjaku su počele da se redaju povrede koljena jedna za drugom, poslat je u Memfis Grizlise, njegov ugovor postao je najpreplaćeniji u NBA.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.