LJEPOTICE

Tajna Milice Pavlović otkriva težak život: Noćima je plakala

Milica Pavlović. Agencije

Avaz.ba / Alo. rs

14.12.2019

Pjevačica Milica Pavlović prošla je trnovit put do slave, a u surovom svijetu estrade mlada zvijezda nastavlja da radi punom parom i suočava se sa svim izazovima.

Ona samouvjereno nastupa po klubovima, dominira u TV emisijama, a njene fotografije žare i pale na društvenim mrežama, ali iza svega što vidimo krije se teška priča.

Naime, jednom prilikom, na Instagramu se pojavilo svjedočenje jedne žene. Muzičarka i profesorica pjevanja Suzana Branković poznaje pjevačicu još od njene 15. godine, te ističe da je Milica dokaz da se trud i rad i te kako isplate. Malo ljudi je upoznato kako je izgledao put do zvijezda atraktivne pjevačice.

- Moram i ovako javno da te ishvalim. Ljudi, ova žena je vrijedna divljenja. Svaka ti čast na svemu što si sama izgurala (naravno, uz pomoć mnogobrojnih prijatelja, koji su uvijek tu za tebe). Čast mi je što te poznajem od tvoje 15. godine, kada si dva puta sedmično prelazila više od 300 km raspalim autobusima, po hladnoći i vručini, da bi dolazila na časove pjevanja... I koliko si se sekirala i plakala kod mene poslije svake "Grandove" emisije, čitajući zlurade komentare na svoje nastupe... Sada svi mogu da ti 'pljunu pod prozor'. Najdraže mi je što si ostala predivan čovjek, što te ništa od toga nije promijenilo i pokolebalo u ostvarivanju svojih ciljeva. Sada živi svoj san i uživaj u plodovima svog mukotrpnog rada. Još jednom, svaka ti čast na svemu, na istrajnosti i profesionalizmu - pisala je ona svojevremeno, a ni podrška prijatelja i fanova nije izostala.

View this post on Instagram

🐾

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.