PRAZNIČNA IDILA

Ne znate kako ukrasiti svoj dom? Pogledajte kako su to uradile domaće i regionalne zvijezde

Neki još nisu stigli okititi, ali su se fotogtafirali pored jelki na koje su "naletili"

Piše: N. Aj. / Avaz.ba

17.12.2019

Decembar i januar vrijeme je praznika, darivanja i druženja. Većina odluči da u duhu praznične atmosfere uredi i svoje domove. 

Ako još niste, a planirali ste, možda ideju pronađete u domovima domaćih i regionalnih zvijezda koje ovome posvećuju dosta pažnje. Neki još nisu stigli okititi domove ili možda nisu objavili fotografije, ali su se slikali pored nekih na koje su "naletile".


Jelena Karleuša

Seka Aleksić

Maja Munda

Lepa Brena

Slađa Allegro

Aleksandra Prijović-Živojinović

View this post on Instagram

🎄💚

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on

Ella Dvornik

View this post on Instagram

Okej, nahvališe svi La PIEL @la_piel pilinge nase @lana_jurcevic pa sam i ja dobila priliku da ucinim isto 😁 Gotovo 100 % prirodni I savršeno sigurni za trudnice. Napucani su top sastojcima, uljima, vitaminima, maslacima što je brutalno pogotovo ako imate suhu kožu ili problema s uraslim dlačicama, a zbog toga svega, pomažu i sa strijama i mogu se koristiti i za lice (ako nemate osjetljivu kozu). Nanosi se kao i svi, istrljaš, ispereš I koža ti bude shiny i nenormalno mekana. Ja sam si drmnula ovaj od kave, mirisi toliko dobro da bi ga pojela 😁 jeste probali ista iz La PIEL kolekcije do sada? Btw. Lana svaka cast! Sve je vrhunsko! Sad imate Bozicne pakete i popuste na njih, isplati se sad ugrabiti ih za poklone :) @la_piel

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.