SVAĐA

Darko Lazić mora da bira - majka ili vjerenica

Ako ti ne valja kod nas, slobodno se spakuj i idi

Darko Lazić i Marina Gagić: Nepovjerenje u vezi. Agencije

M.S.S. / Avaz.ba

19.12.2019

U porodici Darka Lazića nije sve idilično, poznati pjevač našao se između dvije vatre – majke i vjerenice.

Bolja polovina Darka Lazića Marina Gagić, s kojom pjevač ima i dijete, nema, navodno, povjerenje u svog izabranika pa ga zbog toga često prati na nastupima. Marina uvijek insistira na tome da ide s njim, a sina Alekseja, koji sada ima pet mjeseci, ostavlja svekrvi na čuvanje.

- Marina stalno prati Darka, čak i ako ne krene s njim, umije da se nabrzinu spremi, ostavi bebu kod Branke na čuvanje i provoza se kako bi provjerila da li je pjevač tamo gdje joj je i rekao da će biti i s kim je u društvu. U posljednje vrijeme baš pretjeruje pa joj je nedavno Branka to zamjerila. Ona je prvo Darku skrenula pažnju da ima još jedno unuče od drugog sina i da nije uredu da se Marina toliko oslanja na nju. Darko je to prenio svojoj dragoj, a onda je ona ušla u žešći sukob sa svekrvom. Branka nije mogla da vjeruje kako joj se Marina obratila pa joj je u jednom trenutku rekla: "Ako ti ne valja kod nas, slobodno se spakuj i idi kod svoje majke. Ne znam da li bi njoj tako mogla da ostavljaš bebu kako bi ti išla da provjeravaš Darka. Ja volim mog Alekseja, on je babino sunce, ali je on mali da bi ti svaku večer čuvala Darka, umjesto da budeš s djetetom. Dijete u naručje pa idi izigravaj detektiva.“ Bila je baš ljuta, čak je i Darku prenijela da joj se snajka breca i da bi i on trebao da joj objasni neke stvari – kaže izvor iz Brestača za "Kurir".

Darkina majka Branka obožava unuka i uvijek je tu da pomogne, međutim, smatra da se Marina mnogo raspustila pa se ponaša kao da dijete nije njeno!

- Marina je nakon žustre svađe uzela sina i otišla kod majke, a kući se vratila tek kada je stigao i Darko. Ni njemu nije lako između dvije vatre, ali smatra da je njegova majka u pravu, što je i rekao Marini. Njih dvije sada razgovaraju, ali ne kao prije, vrlo su rezervirane, a Marina je čak rekla Darku da bi bilo uredu da potraže i dadilju. Ako za to Branka čuje, tek će biti belaja - završava izvor.

Prema svemu sudeći, za srbijanskog pjevača nema kraja problemima.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.