ESTRADA

Saznajte šta je Karleuša poželjela sebi u 2020. godini: Izgubila je majku, bila na pragu razvoda, a danas...

Teška godina je iza nje

Karleuša: Polako se oporavlja od svega. Instagram

Avaz.ba

31.12.2019

Pjevačica Jelena Karleuša može reći da iza sebe ostavlja možda najtežu godinu u životu koja je bila prožeta skandalima i tragičnim gubitkom njene majke Divne Karleuše. Karleuša se polako oporavlja od svega, a za srbijanske medije je otvorila dušu.  

Ove godine sam bila jaka, sljedeće želim da budem sretna. Izgubila sam majku, koja mi je bila sve u životu. Polako se oporavljam i vrijeme je da krenem dalje, onako kako bi ona to željela. Teško je nastaviti život poslije takve žene, koja mi je bila i majka, i prijatelj, i najveća podrška, ali svakog dana u sebi čujem njene riječi podrške koje mi daju snagu da idem dalje -  rekla je pjevačica za “Informer”.

Pjevačica je prazničnu dekoraciju u domu posvetila majci. 

Ovo je prva Nova godina koju provodim bez moje majke. Ona je sada moj anđeo i štiti me od zla, zato je tema dekoracije koju sam joj posvetila bila “anđeo” - emotivno je rekla Jelena. 

Dotakla se i svoje nove linije, pa je otkrila šta je bio glavni razlog za to da smrša.

- Ove godine sam se toliko jela iznutra. Ali nisam zbog toga smršala, već zahvaljujući specijalnoj, zdravoj ishrani. Kao svaki sujetni Lav, odlučila sam se na ovaj korak kada mi je muž rekao da sam debela. Sada se gorko kaje zbog toga. Sljedećeg ljeta ćete me videti u mikrobikiniju - nasmijala je sve Jelena. 

Otkrila je šta kaže svom suprugu Dušku Tošiću kome ponekada smeta njen provokativan način oblačenja.

- Moj Duško to jednostavno ne voli. Pita me dokle ću tako da se skidam, a ja mu kažem: “Dragi, nisi se oženio domaćicom, nego Jelenom Karleušom” - priča pjevačica.

U 2020. jedna od najvećih pop zvijezda na Balkanu proslavlja četvrt vijeka muzičke karijere i najavljuje pravi bum na estradi.

- U muzičkom smislu spremam nešto veoma lijepo i šokantno. Ne mogu da vam kažem o čemu je riječ, ali to je nešto što sam oduvijek željela. Ko zna mene i moju priču, sve će mu biti jasno - tajanstvena je pjevačica. 

Jelena Karleuša i Duško Tošić će se tokom 2020. useliti u svoju novu kuću od 2,5 miliona dolara, koju je fudbaler kupio od Dragana Stojkovića Piksija.

- Još uvijek se renovira. Kuća je lijepa, ali dvorište je još ljepše, pa sam sigurna da će to biti raj za moje kćerke. Zaslužile su da imaju djetinjstvo u tako lijepom ambijentu - rekla je pjevačica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.