SUDBINE

Umro Nik Gordon, zaručnik kćerke Vitni Hjuston, optužen za njenu smrt

Imao je nekoliko srčanih udara, a godinama je poznat po uzimanju većih količina opijata

Nik i Bobi: On je bio glavni osumnjičeni za njenu smrt. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

2.1.2020

Nik Gordon (Nick), bivši zaručnik Bobi Kristine Braun (Bobbi Brown), preminule kćerke Vitni Hjuston (Witney Houston), pronađen je mrtav. Strani mediji pišu da je uzrok smrti predoziranje.

- Brate, toliko te volim. Nadam se da si čuo što sam ti govorio dok sam sjedio uz tvoj krevet. Osjećam da si sa mnom, volim te, pazi na mene i svoje nećake - napisao je njegov brat na društvenim mrežama.


Nik i Bobi: Navodno bili u braku. Agencije

Nik je izgubio život u 30. godini, za Novu godinu. Prije nego što je umro, navodno je doživio nekoliko srčanih udara, a godinama je poznat po uzimanju većih količina opijata.

Novinske stupce punio je nakon smrti svoje zaručnice. Gordon je bio glavni osumnjičeni u istrazi o ubistvu kćerke Vitni Hjuston, ali nikad nije osuđen.

Bobi Kristina pronađena je bez svijesti u svojoj kadi 31. januara 2015. Imala je 22 godine. Zbog sumnjivih ozljeda na tijelu, njen zaručnik bio je pod istragom.  Nik i Bobi bili su zaručeni, a on tvrdi da su čak bili u braku, iako nikad to nije dokazao. Nik je bio  usvojeni brat Bobi koji je odrastao uz nju.

Vezane vijesti
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.