SVIJET U NEVJERICI

Razveli se Megan i princ Hari u tajnosti?

Ako je vjerovati tom mediju, na šestosedmičnom odmoru na drugom kontinentu par skoro da i ne provodi vrijeme zajedno

Megan i Hari. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

7.1.2020

Vojvotkinja od Saseksa, 38-godišnja Megan Markl (Meghan Markle) i njen tri godine mlađi suprug, princ Hari (Harry), čini se, punim plućima uživaju u bračnom životu i sreći sa sedmomjesečnim sinčićem Arčijem (Archi). Za blagdane su čak, uprkos bijesu dvora koji su na sebe zbog toga navukli, odlučili pobjeći u SAD, gdje su proveli Božić. 

Nakon toga par je otputovao u Kanadu, sve kako bi se barem nakratko maknuli od očiju javnosti i uživali u porodičnoj sreći daleko od stresa i pritiska koji im nameću članovi kraljevske porodice. Međutim, ako je vjerovati tabloidu „New Idea“, porodična idila i nije tako idilična. Taj medij, naime, tvrdi da su se Megan i Hari razveli u tajnosti, i to prije skoro tri mjeseca.

Ako je vjerovati tom mediju, na šestosedmičnom odmoru na drugom kontinentu par skoro da i ne provodi vrijeme zajedno. Razlog njihovog prekida, navodi se dalje, veliki je stres povezan s nedavnim dolaskom prinove, ali i afera u kojoj se našao princ Endru (Andrew), optužen za pedofiliju i podvođenje.

- Jadan Hari daje sve od sebe kako bi spasio odnos. Našli su se u teškom razdoblju i to je stavilo pritisak na njihov brak - rekao je za navedeni magazin neimenovani izvor, navodno blizak paru.

No, Megan i Hari o ovom se traču još nisu službeno oglasili, a svojim pojavljivanjem u javnosti ni po čemu ne daju naslutiti da nešto nije u redu. Prvi dan ove godine, štaviše, proveli su u zajedničkom planinarenju u Kanadi, a objavili su i dirljivu fotografiju na kojoj Hari drži malenog Arčija, koju je slikala Megan. Za sada, stoga, sve ostaje na šuškanjima.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.