VJEČNE LJEPOTICE

Ove zgodne poznate dame zagazile su u četvrtu i petu deceniju

Kraljica vječne mladosti je definitivno legendarna glumica Goldi Houn, koja i u sedamdesetim privlači poglede na plaži

L. K. P. / Avaz.ba

9.1.2020

Viktorija Bekam - Avaz
Verona Pot - Avaz
Verona Pot - Avaz
Teri Hačer - Avaz
Stela Mekartni - Avaz
+34

U Holivudu vlada opasna konkurencija, pa tako i dame u zrelijoj dobi moraju biti u top-formi da bi izdržale opasnu konkurenciju mlađih kolegica. Da je i u ovim godina moguće izgledati seksepilno, uprkos nekoliko trudnoća i raznim životnim izazovima, pokazuju ove dame.

Mnoge od njih davno su proslavile 40. rođendan, ali se to na njihovom tijelu ne vidi. Hajdi (Heidi) Klum i nakon četvrtog djeteta pokazuje svoju atletsku figuru i zategnutu kožu. Poznatu Britanku Elizabet Harli (Elizabeth Hurley), trostruku mamu Jolandu (Yolanda) Foster i pogotovo zvijezdu filma „Sirove strasti“ Šeron Stoun (Sharon Stone) vrijeme kao da je zaobišlo. Ovo seksi tijelo ne otkriva da je već prešlo i 50. godinu.

Ali i poznate dame iz Njemačke, poput Verone Pot (Pooth) ili bivše supruge Borisa Bekera, Lili (Lilly) Beker također brzo ne stare. Bez bora i vitkog struka, teško je vjerovati da su već u zrelijim godinama. One preporučuju da tijelo treba navići na mnogo treninga i zdravog načina života. Verona može dati najbolje savjete kada je riječ o dijeti i fitnesu.

Kraljica vječne mladosti je definitivno legendarna glumica Goldi Houn (Goldie Hawn), koja i u sedamdesetim privlači poglede na plaži.

S utegnutom figurom i čuvenim prirodnim osmijehom iza sebe je ostavila mnoge žene u dobi od 40 godina. Mladalačka harizma četverostruke bake odraz je njenih super pozitivnih pogleda na život. Oni vesele prirode ipak ostaju duže mladi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.