HOLIVUD

Glumci koji su započeli karijeru u filmovima za odrasle

Imali uloge u erotskim filmovima, serijama i videospotovima

Težak put do slave i novca. Agencije

Avaz.ba

13.1.2020

Do slave je teško doći i često je taj put posut trnjem. Današnje poznate holivudske zvijezde su morale da se bave raznim poslovima kako bi došle do svojih pet minuta. Jedan od takvih poslova jesu i uloge u erotskim filmovima, serijama i videospotovima. 

Pogledajte koje zvijezde su počele svoju karijeru u ovakvim filmovima.


Kameron Dijaz

S 19 godina Kameron Dijaz (Cameron Diaz) se prvi put pojavila potpuno gola u videu pod nazivom "She's no angel". Iako je time privukla pažnju, očigledno je željela da njena karijera krene u drugom smjeru pa je tužila kreatora videa koji ju je ucjenjivao. Snimak je ipak procurio na internet.

Met Leblank

Prije nego što mu je uloga Džoija (Joe) u "Prijateljima" donijela svjetsku slavu, Met Leblank (Met LeBlanc) je glumio u popularnom erotskom serijalu "Red Shoe Diaries".

Dejvid Duhovni

Prije uloge agenta Moldera koja ga je proslavila u seriji "Dosje X", Dejvid nije uvijek glumio u tako ozbiljnim i popularnim serijama. On je svoju karijeru, poput Meta Leblanka, počeo u serijalu "Red Shoe Diaries".

Dejvid Duhovni. "Red shoe diaries"

Silvester Stalone

Silvestera Stalonea (Sylvester Stallone) je proslavio film "Roki", ali malo ko zna da je on u mladosti glumio u filmu za odrasle "The Party at Kitty and Stud's". Rekao je kako je tada bio praktično beskućnik i da ga je besparica primorala na to.

Silvester Stalone: Siromaštvo me primoralo. Agencije

Arnold Švarceneger

Arnold Švarceneger (Arnold Schwarzenegger) je prošao prilično impresivan put od porno-zvijezde, preko glumca, do guvernera američke savezne države Kalifornije. U mladosti je zarađivao kao model, a pozirao je potpuno nag za gej časopis "After Dark" i navodno je glumio i u filmu za odrasle, kojem je danas teško ući u trag.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.