SUDBINE

Mustafa Nadarević teško bolestan: Snimanje "Lud, zbunjen, normalan" se nastavlja

Serija će ići dokle god Mustafa bude mogao nositi teret teškog posla, kazao je za "Avaz" scenarista Feđa Isović

Nadarević: Dobro je da se na vrijeme ide na pregled. Arhiv

Piše: L. S. R. / Avaz.ba

15.1.2020

Legendarni glumac Mustafa Nadarević javno je priznao da boluje od zloćudne bolesti pluća te se uključio u kampanju ''Udahni za život''. Glumac je progovorio o svojoj bolesti i vjeruje da će je pobijediti.

Kad sam shvatio da je to dio života, da je bolest dio života, onda sam je prihvatio. Kad nešto prihvatiš s ljubavlju, onda se može pobijediti zloćudna bolest - rekao je za Media servis. 


Nadarević: Glumac kojeg vole na svim meridijanima. Avaz

Uputio je poruku svima koji pripadaju rizičnoj skupini, odnosno dugogodišnjim pušačima.

- Mogu im poručiti da ne budu primitivni kao ja, da se plaše doktora. Meni je doktor još kao malom djetetu bio ''jao'', od zubara nadalje, sve je bilo strašno. Dobro je da se ide na vrijeme na preglede jer onda je izlječivost vrlo blizu - zaključio je.


Isović: Radimo dok Mustafa bude mogao. Avaz

Feđa Isović, scenarista popularne serije "Lud, zbunjen, normalan", za "Avaz" je rekao da Mustafina bolest trenutno ne utječe na snimanje novih epizoda.

- Serija će ići dokle god Mustafa bude mogao nositi teret teškog posla. Upravo smo u snimanju novih epizoda serije. On je sada dobrog zdravlja, dobre energije, mislim da ćemo nastaviti raditi. Njegovi zdravstveni problemi sada su se srećom povukli, i mi radimo punom parom - ističe Isović.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.