ŽIVOT NA PLATNU

Poznati glumac pravi dokumentarac o legendarnom Švajnštajgeru

Fokus će biti na njegovom braku s teniskom zvijezdom Anom Ivanović

Švajnštajger: Fotografija sa snimanja. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

16.1.2020

Til Švajger, poznati njemački glumac, producent i reditelj, radi na dokumentarcu o nogometnoj zvijezdi Bastijanu Švajnštajgeru (Schweinsteiger, 35). Oni su to nedavno potvrdili za njemačke medije, a sad su se već pojavile i prve fotografije ovog projekta. Dokumentarac bi trebao biti objavljen ove godine, a na fotografiji se vidi popularni Švajni s filmskom klapom.

Pored priče o uspješnoj nogometnoj karijeri, Amazon Prime Video također obećava "neviđene uvide u privatni život ovog čovjeka sa zelenog terena".


Til Švajger i Bastijan Švajnštajger: Početak saradnje. Agencije

Fokus će biti na njegovom braku s teniskom zvijezdom Anom Ivanović (32). Bit će prikazano kako izgleda njegov život sa porodicom pored fudbalskog terena i nakon završetka karijere. Švajnštajger oženio se Anom Ivanović 2016. godine. Njih dvoje imaju dva sina, jednog od četiri mjeseca i drugog od godinu.

- Za mene je Bastijan jedan od najvećih njemačkih nogometaša koji je ikada postojao, a i vrlo je posebna osoba – rekao je Švajger.

Švajnštajger nazvao je Švajgera dobrim prijateljem.

- On je najbolji njemački filmski stvaralac i za mene je jedina osoba koja će učiniti da se osjećam dobro kad se bude pravio film o mojoj karijeri – izjavio je Bastijan Švajnštajger.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.