INTIMNA PROSLAVA

Emina Jahović napunila 38 godina: Bivši suprug joj poklonio "Rolex"

Nekada blagoslov dolazi u neobičnom obliku, napisala je Jahović uz jednu od posljednje objavljenih fotografija na Instagramu

Emina Jahović. Instagram

Piše: N. Aj. / Avaz.ba

18.1.2020

Emina Jahović prije nekoliko dana proslavila je 38. rođendan u društvu dvojice najbitnijih muškaraca u njenom životu - sinova Jamana i Javaza, koje je dobila u braku s turskom zvijezdom Mustafom Sandalom

Pjevačica uživa u majčinstvu, a na rođendanu uz nju je bio i Sandal, bivši suprug s kojim je nakon razvoda ostala u prijateljskim odnosima.

On se potrudio da joj rođendan bude poseban, pa je Emini spremio skupocjeni poklon, kako navode srbijanski mediji. Navodno je dobila sat poznatog brenda "Rolex", za koji je pjevač dao 45.000 eura.

Za "Informer" je Eminina prijateljica ispričala da su je sinovi iznenadili tortom i cvijećem, dok je pjevačica Mustafi zagrljajem i poljupcima zahvaljivala na poklonu.

- Ispitivala ga je koliko je platio poklon, a on je tek na kraju večeri posustao i priznao da je iskeširao čak 45.000 eura - kazala je pjevačicina prijateljica.

Da je u njenom životu sve u najboljem redu, dokazala je i nedavnom fotografijom koju je objavila.

– Nekada blagoslov dolazi u neobičnom obliku - napisala je Jahović uz jednu od posljednje objavljenih fotografija na Instagramu.

Iako se špekuliralo da su se bivši supružnici pomirili, Jahović je to demantirala.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.