DRUŠTVENE MREŽE Slavna američka šoubiz zvijezda Paris Hilton

Najpoznatija plavuša na svijetu snima dokumentarac o sebi

Film će biti objavljen u maju

Avaz.ba

Paris Hilton

Foto: Arhiva


Slavna američka šoubiz zvijezda Paris Hilton, odlučila je da se predstavi onakovom kakva je zaista. To će učiniti kroz dokumentarcu o svom životu i karijeri.

Ostvarenje će nositi naziv “This is Paris”, a Hiltonova najavljuje da će otkriti nepoznate stvari iz svog života. Sadržaj će biti objavljen na YouTube, platformi na kojoj popularna plavuša često objavljuje snimke u kojima govori o modi, kulinarstvu, odlascima na razne događaje i slično.

Film će biti objavljen u maju.

Paris ima bogatu karijeru. Proslavila se u rijalitiju “Jednostavan život” sa Nikol Riči (Nicole Richie) koja joj je drugarica iz djetinjstva. Njih dvije su zajedno boravile na selu, kod nepoznate porodice, daleko od modernog načina života i bavile se seoskim poslovima. Paris je otkrila da je cio rijaliti bio “izrežiran” da je znala šta radi te da je čak i poseban glas imala za tu ulogu.

Nakon 2005. godine, kada je rijaliti završen, Paris je snimala filmove, bavila se modom, izbacila je na desetine parfema. Snimala je i pjesme, a posljednjih godina joj je fokus na DJ karijeri.

NA VRH

Podijeli članak na