JET SET

Dara Bubamara hit u zatvoru: Gledaju njen eksplicitni snimak

Prve njene gole fotografije ''procurile'' su 2015. godine dok je još bila u braku

Avaz.ba/ 24sata.hr

24.1.2020

Dara Bubamara - Avaz
Dara Bubamara - Avaz
Dara Bubamara - Avaz
Dara Bubamara - Avaz
Dara Bubamara - Avaz

Eksplicitni video folk pjevačice Dare Bubamare (43) ''procurio'' je u javnost prošle godine, a sad su za njega saznali i zatvorenici u srbijanskim zatvorima. Tamošnjim medijima je ovu informaciju prenio brat jednog od osuđenih koji tamo služi kaznu.

- Prošle sedmice posjetio sam brata, koji bi trebao izaći iz zatvora za nekoliko mjeseci. Uglavnom pričamo o raznim temama, ali ovaj put me šokirao jer ga je isključivo zanimalo je li Dara još na sceni. Rekao sam mu da jeste i da nikad nije bila popularnija. Mislio sam da se šali, ali sam ubrzo shvatio da je ozbiljan. On mi je ponavljao da su zatvorenici potpuno poludjeli za njom - rekao je izvor za srpske medije.

Potom se dotakao i Darinog kućnog videa. 

- Priznao mi je da je gledao njen porno-uradak i da po cijeli dan misli na nju. Bio sam u šoku kad mi je počeo opisivati što sve pjevačica radi, da se gola vrti po krevetu, uzdiše, da taj video gledaju i komentiraju svi zatvorenici. Bio sam u posjeti pola sata, a on mi je sve vrijeme pričao samo o njoj. Govorio je kako je izazovna i seksi i kako svi maštaju o njoj - dodao je.  

Podsjetimo se, prve Darine gole fotografije ''procurile'' su 2015. godine, dok je još bila u braku. Nije negirala da je to ona na fotografijama, ali se pravdala da je njen kum ukrao te eksplicitne fotografije i razgovore te ih plasirao u javnost. Potom ih je uslijedilo još nekoliko, a Dara se sad zbog toga šali na svoj račun.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.