SVIJET SLAVNIH

Anđelina Đoli ljuta zbog Breda Pita: Šta je ružno rekao

Izvor blizak holivudskoj glumici tvrdi da Anđelinu nije razljutila scena s Aniston, već Bredova izjava

Anđelina Đoli i Bred Pit. Agencije

Avaz.ba

24.1.2020

Svijet ne prestaje brujati o Dženifer Aniston (Jennifer, 50) i njenom bivšem suprugu Bredu Pitu (Brad Pitt, 56). Sve je počelo kad ju je holivudski zavodnik zaljubljeno gledao tokom njenog govora na dodjeli "Screen Actors Guild" nagrade, a kulminiralo na crvenom tepihu, kad su se i sreli. Iako se činilo kako ga je Aniston pozdravila i htjela otići dalje, njena ruka ''ostala'' je na Bradovom tijelu, a on je nije htio pustiti.

Mnogi otvoreno navijaju za povratak davnog para, a sve što se odvijalo proteklih dana nije najbolje sjelo Anđelini Đoli (Angelina Jolie, 44).  

Izvor blizak holivudskoj glumici tvrdi da Anđelinu nije razljutila scena s Aniston, već Bredova izjava kojom je nasmijao sve u publici, ali ne i sve ispred malih ekrana.

- Bilo je ovo vrlo teška uloga za mene. Morao sam glumiti tipa koji se fiksa, hoda bez majice i ne slaže se sa svojom ženom. Potpuna suprotnost od mene - izjavio je Pit dok je primao nagradu za ulogu u filmu ''Bilo jednom u Holivudu'' te navodno jako naljutio Anđelinu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.