PJEVAČICE

Nataša Bekvalac u bolnici, jučer za „Avaz“ rekla da je na probi

Primorana da obustavi probe za koncert

Nataša Bekvalac: Otrovala se hranom. Agencije

M. S. S. / Avaz.ba

24.1.2020

Nataša Bekvalac hitno je prebačena u bolnicu, nakon što joj je pozlilo. Bekvalac je jučer za „Avaz“ rekla da je zauzeta i da se nalazi na koreografskim probama, za predstojeći veliki koncert koji je planiran za 14. februar u beogradskoj Štark Areni.


Pjevačica je primorana da obustavi pripreme, a neimenovani izvor je za srbijanske medije rekao da se Nataša otrovala hranom i da su joj morali ispirati želudac.

- Svi smo se prepali zbog Nataše. Nismo znali šta joj je. Konstantno je osjećala mučninu, imala je nagon za povraćanje i savijala se od bolova. Odvezli smo je odmah u bolnicu. Niko nije mogao ni da pretpostavi da se otrovala hranom. Bili smo u šoku kada su nam saopštili da moraju da joj ispiru želudac. Sva sreća pa se brzo završilo. Nakon toga je kratko zadržana u bolnici, primila je nekoliko koktela infuzija, i uz nadzor, puštena je kući da mirjue. Kao za baksuz, to se desilo kada je Nataša ugrabila samo jedan slobodan dan da trenira i da nema probe. Otišli smo zajedno do grada i uzeli brzu hranu. Nataša nije htjela da uzme ali smo mi insistirali i brzo smo je ubjedili da bar jednom prekrši svoj režim ishrane. Međutim evo šta se desilo! Nataša inače pazi šta jede, pogotovo sad pred koncert. U posljednje vrijeme trenira redovno i vodi računa o sebi, zato tako dobro i izgleda. Naravno, ponekad joj se desi kao i svima nama da se malo opusti, pa prekrši pravila i pojede nešto slatko ili kao sada nešto od brze hrane - rekao je izvor za Svet, a prenose mediji. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.